GiveFirst – o organizație creată cu scopul de a transforma vieți

Viziunea noastră: a dărui, înainte de toate

Viziunea noastră este să ajungem în fiecare țară din lume prin proiectele noastre, să transformăm întregi comunități prin generozitate și să fim o inspirație pentru alții care pot să facă la fel.

De la gesturi mici la transformări uluitoare

Prin GiveFirst, ne îndeplinim misiunea de a oferi resurse pentru a transforma vieți, fiind inspirați de dragostea lui Dumnezeu. Ne dorim să ne implicăm în cât mai multe cazuri și proiecte, să încurajăm în mod activ emanciparea spirituală și socială a oamenilor și a comunităților.

Valorile care ne definesc

Dumnezeu, înainte de toate

Dăruim întotdeauna prima parte a resurselor noastre ca expresie a onoarei și a recunoștinței.

Educație și coaching

Pe lângă resurse financiare, pentru îndrumarea organizațiilor care vor să crească, împărtășim idei sau bune practici dobândite în anii noștri de experiență.

Administrare transparentă

Știm că suntem doar administratorii resurselor pe care le avem la dispoziție, de aceea ne luăm foarte în serios răspunderea de a le investi cu integritate.

Dincolo de noi înșine

Suntem determinați să-i sprijinim pe cei din jur și dăruim din resursele pe care le-am primit pentru a le împlini nevoile.

O perspectivă a eternității

Impactul credinței și a relației personale cu Hristos este etern, în viața oricărei persoane. Rolul nostru este să-i ghidăm pe oameni spre dragostea lui Dumnezeu.

De la dependență la sustenabilitate

Ne orientăm eforturile către sprijinirea organizațiilor non-profit din fiecare sector pentru a le ajuta să inoveze, să crească și să devină independente financiar.

Îndrumare divină

Toate deciziile noastre se bazează pe rugăciune sinceră și umilă, prin care cerem sfatul lui Dumnezeu. Tratăm fiecare acțiune și decizie cu seriozitate și înțelepciune.

Motivați de dragoste

Lucrarea noastră este bazată pe dragostea autentică și grija față de semeni. Oferim cu deschidere din timpul energia sau resursele noastre materiale.