Termeni și condiții de utilizare

Acest site web este proprietatea organizației GiveFirst. Toate textele, fotografiile și documentele prezente pe acest site sunt supuse termenilor și condițiilor expuse de mai jos, precum și oricărei schimbări a acestui document pe care GiveFirst o poate efectua.

Prin accesarea sau folosirea acestui site web in orice fel, inclusiv simpla vizitare a acestui site, consimțiți să respectați condițiile de utilizare stabilite de GiveFirst.

GiveFirst își rezervă dreptul de a modifica condițiile de utilizare și celelalte reguli care apar pe site prin propria voință. Continuarea utilizării site-ului sau a oricărui material oferit prin intermediul acestuia, după ce astfel de notificări au fost publicate, constituie acceptul dumneavoastră privind aceste modificări.

Utilizarea site-ului va fi supusă celei mai noi versiuni a termenilor și condițiilor de utilizare, publicate pe site-ul nostru, la momentul utilizării. Este obligația dumneavoastră de a verifica periodic condițiile de utilizare a site-ului. Dacă încălcați vreuna din condițiile de utilizare a acestui site web, autorizația dumneavoastră de a-l folosi încetează automat, iar orice material descărcat sau tipărit de pe acest site fără respectarea condițiilor de utilizare trebuie să fie imediat distruse, în caz contrar se vor lua măsurile legale necesare.

1. Obligațiile vizitatorilor site-ului

Utilizând acest site, sunteți de acord să:
• oferiți informații actuale și complete despre dumneavoastră;
• nu deranjați alți utilizatori ai site-ului sau ai unor site-uri afiliate sau partenere;
• nu încărcați, publicați sau transmiteți în orice alt mod prin intermediul site-ului viruși sau alte fișiere disruptive sau distructive;
• nu întrerupeți sau să interferați cu securitatea site-ului, să nu cauzați pagube în orice alt mod site-ului, materialelor, resurselor sistemului, parolelor sau rețelelor conectate sau accesibile prin intermediul site-ului sau alte site-uri afiliate sau legate.

2. Răspunderea

Sunteți în întregime responsabil pentru toate acțiunile pe care le întreprindeți pe acest site. Acest site este oferit pentru utilizarea dumneavoastră personală. Nu aveți dreptul să distribuiți, să faceți schimb, să modificați, să vindeți sau să transmiteți nimic din ceea ce copiați de pe acest site, incluzând, dar nu limitat, la orice imagine, text, fișier audio sau video, pentru realizarea oricărei afaceri sau scop comercial ori public. Atâta timp cât sunteți de acord cu acești temeni de utilizare, GiveFirst vă oferă un drept neexclusiv, netransmisibil și limitat de accesare și de utilizare a acestui site. Sunteți de acord de asemenea să nu întrerupeți sau să încercați să întrerupeți funcționarea acestui site în orice fel.

3. Colectarea datelor personale

Atunci când este necesar, vă vom solicita informații prin care vă puteți identifica personal sau care ne oferă posibilitatea de a vă contacta. Aceste informații sunt utilizate pentru alcătuirea unor statistici generale și pentru observarea celor mai vizitate pagini. În cazul în care ați făcut o donație către organizația noastră, vom stoca datele furnizate de dumneavoastră și le vom folosi pentru a vă notifica despre activitatea GiveFirst.

Prelucrarea datelor cu caracter personal sunt supuse prevederilor Legii 677/2001. Organizația GiveFirst este operator înregistrat în Registrul ANSPDCP sub nr. (…).

4. Utilizarea datelor cu caracter personal

GiveFirst nu va vinde, închiria sau schimba bazele de date pe care le deține.

Folosim datele dumneavoastră personale în următoarele scopuri:
• pentru a ne asigura că site-ul nostru este util;
• pentru a ne ajuta să îmbunătățim site-ul conform cererilor dumneavoastră;
• pentru a vă putea trimite informațiile pe care le-ați solicitat și a vă ține la curent cu activitățile desfășurate de GiveFirst.

GiveFirst va divulga datele dumneavoastră personale numai în conditiile impuse de lege și atunci când consideră cu buna credință că acest lucru este necesar.

5. Securitatea datelor personale

GiveFirst se angajează să protejeze securitatea datelor dumneavoastră personale. Folosim o varietate de metode și tehnologii pentru protejarea datelor personale față de accesul, utilizarea sau divulgarea neautorizată.

6. Drepturile dumneavoastră

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, aveți următoarele drepturi:
• dreptul la informare (art.12)
• dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
• dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
• dreptul de opoziție (art.15);
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
• dreptul de a vă adresa justiției (art.18).

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de GiveFirst în conformitate cu scopurile menționate mai sus.
Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți adresa oricând această solicitare adresa de email: contact@givefirst.ro sau prin poștă, la adresa: Bd. Westfield, nr. 1, Arad, România (destinatar GiveFirst).

Dacă nu sunteți de acord cu toți acești termeni și condiții de utilizare a site-ului GiveFirst, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Mai multe informații

Puteți adresa orice întrebări, nelămuriri sau solicitări direct la adresa de email: contact@givefirst.ro, iar noi vă vom răspunde în scurt timp.