Mariana

Sprijin pentru o mamă cu trei copii

„Asociația m-a ajutat foarte mult de-a lungul acestor ani, au fost mereu alături când am avut nevoie. Atunci când copiii mei au fost bolnavi, cei de la asociație m-au ajutat cu tratamentul. De multe ori am venit la centrul deschis de asociație încărcată cu probleme și am găsit aici sprijin și ajutor, am fost ascultată și sfătuită, am primit rugăciune și îndrumare din partea lui Dumnezeu.

Copiii mei frecventează centrul de meditații organizat de Asociație, acest lucru îi ajută foarte mult să se descurce mai bine la școală. Prima dată a intrat Rut când era la grădiniță, apoi Saul, iar ultima a fost Tabita. Acum, Tabita este în clasa a opta și, prin intermediul centrului, datorită îndrumării de aici a hotărât să meargă mai departe la liceu. Este o mare realizare pentru ea. Stând de vorbă cu Roberta și Didi de la centrul de meditații, a înțeles că este bine pentru ea să meargă mai departe. O ajută foarte mult și clubul fetelor, faptul că mai iese în oraș, merge la întâlnirile de la centru.

De asemenea, în cadrul Asociatiei am găsit sprijin și prin faptul că am fost angajată când am avut nevoie. Am lucrat cu carte de muncă și cu asigurare medicală timp de 6 luni. A însemnat mult pentru mine.